سومین همایش ملی شب NDT ایران
سومین همایش ملی شب NDT ایران در شامگاه روز چهارشنبه ۲۵ بهمن ماه ۱۳۹۶ با حضور ۱۷۰ نفر از اعضای انجمن، دانشجویان، دانشگاهیان، کارشناسان و متخصصین حوزه آزمونهای غیرمخرب از صنایع محتلف کشور و شرکتهای ارائه دهنده خدمات آموزشی، خدمات بازرسی فنی و تامین کنندگان تجهیزات آزمونهای غیرمخرب در دانشگاه تربیت مدرس برگزار گردید.
بهمن ماه ۱۳۹۶
تشکیل هیئت ملی آزمون های غیرمخرب
بهمنظور ساماندهي و تشکیل هیئت ملي آزمونهاي غيرمخرب صنعت هوانوردی کشور مطابق دستورالعمل بخش ۱۴۵ سازمان هواپیمایی کشوری و همچنین برای بسترسازي و آشنایی كليه سازمانها، شركتها و اشخاص مرتبط با این هیئت و ارائه آئیننامه تشکیل آن، نشستهای کارشناسی با حضور کارشناسان و مسئولین انجمن بازرسی غیرمخرب ایران، سازمان هواپیمایی کشوری و شرکتهای هوایی در محل سالن کنفرانس سازمان هواپیمایی کشوری تشکیل گردید. در این جلسات مدعوین ضمن آشنایی با پیشینه هیئتهای ملي آزمونهاي غيرمخرب در سایر کشورها، فرایند تشکیل مستقل این هیئت در داخل و وظایف آن را مورد بررسی قرار دادند. همچنین نحوه فعالیت و چگونگی اخذ مجوزها، تشکیل کارگروه اولیه، نحوه احراز شرایط کارکنان آزمونهاي غيرمخرب در صنعت هوایی به منظور حفظ ایمنی هواپیماها و نیز امکان استفاده از توان انجمن علمی بازرسی غيرمخرب ایران از دیگر موضوعات این نشستها بود.
آذرماه ۱۳۹۷
تدوین نسخه جدید استاندارد جهانی ایزو۹۷۱۲
اولین جلسه كمیسیون فنی تدوین نسخه جدید استاندارد ملی INSO-ISO 9712 در زمستان ۱۳۹۴ توسط سازمان ملی استاندارد ایران تشكیل و آخرین جلسه این كمیسیون در پاییز سال جاری (۱۳۹۶) برگزار شد. این استاندارد با عنوان «آزمون غيرمخرب– احراز شرايط و گواهيكردن كاركنان آزمونهای غیرمخرب» ضوابط لازم برای احراز شرایط متخصصین سطوح ۱، ۲ و ۳ آزمونهای غیرمخرب و صدور گواهینامه برای آنان را در بردارد. هم اكنون این استاندارد در مراحل ویرایش نهایی قرار دارد و با توجه به موضوع این استاندارد، انجمن بازرسی غیرمخرب ایران حضور و مشاركت قابل توجهی را در كمیسیون فنی تدوین این استاندارد داشته است. آقای دكتر هنرور رئیس انجمن، ریاست كمیسیون را بر عهده داشتند و آقایان مهندس قائمی، دكتر باباخانی، مهندس جواهریپور، مهندس یوسفینیا و مهندس كهتری، از اعضای هیئت مدیره انجمن نیز به همراه شماری دیگر از اعضای انجمن در این كمیسیون حضور داشتند.
آبان ماه ۱۳۹۶
جلسه هم اندیشی با اعضای حقوقی انجمن
در آستانه سومین گردهمایی ملی شب NDT ایران جلسه هماندیشی و بیان نقطه نظرات اعضای حقوقی انجمن در سال جاری با حضور مدیران عامل و نمایندگان بیش از نیمی از شرکتهای عضو انجمن در تاریخ ۲۵ مهر ماه با دعوت انجمن بازرسی غیرمخرب ایران برگزار گردید. در این جلسه آقای دکتر هنرور رئیس انجمن، آقای مهندس جواهریپور عضو هیئت مدیره و آقای مهندس باباپور دبیر انجمن با اشاره به پیشینه گردهمایی ملی شب NDT و اهدافی که انجمن برای یکدلی و همسویی جامعه NDT ایران دنبال میکند به طرح برخی از برنامههای مهم این گردهمایی در سال جاری پرداختند. علاوه بر آن، گزارش برخی از فعالیتهای شوراهای انجمن که مرتبط با موضوع جلسه بود از جمله شورای صنعت و فناوری، شورای تایید صلاحیت و صدور گواهینامه، موضوع استاندارد IRCCP و کمیته ملی جوایز به اطلاع حاضرین رسید.
مهرماه ۱۳۹۶
برگزاری چهارمین کنفرانس بین المللی NDT ایران
در پی برگزاری موفق سومين کنفرانس بینالمللی آزمونهای غیرمخرب ايران در اسفند ماه ۱۳۹۴، انجمن بازرسی غیرمخرب ایران، بعنوان بالاترین مرجع علمی و تخصصی اندیتی در کشور، با كمال خوشوقتي چهارمین کنفرانس بینالمللی آزمونهای غیرمخرب (IRNDT2017) را نیز در روزهای هشتم و نهم اسفندماه ۱۳۹۵ در محل هتل المپیک تهران با همکاری انجمن صنفی شرکتهای بازرسی فنی و آزمایشهای غیرمخرب برگزار نمود. اين رويداد مهم كه بزرگترین گردهمایی جامعه اندیتی كشور است، امسال نيز همچون سال گذشته با استقبال فراوان اساتید و دانشجویان دانشگاه، مدیران و کارشناسان صنایع و شركتهاي معتبر داخلی و خارجي، و نیز کاربران حوزههای مختلف آزمونهای غیرمخرب همراه بود.
اسفندماه ۱۳۹۵
دومین گردهمایی ملی شب NDT ایران
برگزاری پنجمین مجمع عمومی سالیانه انجمن و دومین همایش شب اندیتی ایران
بار دیگر انجمن بازرسی غیرمخرب ایران (IRNDT) در جهت گام برداشتن در راستای یکی از اهم اهداف خود مبنی بر نزدیکی هرچه بیشتر اعضاء، کارشناسان، بازرسین، دانشگاهیان و متخصصین حوزه آزمونهای غیرمخرب بمنظور بحث، گفتگو و تبادل نظر برای رفع چالشها و مشکلات موجود در جامعه اندیتی کشورمان، هفتمین گردهمایی بزرگ و پنجمین مجمع عمومی سالیانه اعضاء و همراهان انجمن را با همکاری انجمن صنفی شرکتهای بازرسی فنی و آزمایشهای غیرمخرب (IRSNT) برگزار نمود.
این همایش بزرگ که به مناسبت امضای تفاهمنامه همکاری بین دو انجمن بازرسی غیرمخرب ایران (IRNDT) و انجمن آزمونهای غیرمخرب آمریکا (ASNT) با دومین جشن شب اندیتی ایران نیز همراه بود، در تاریخ یازدهم دی ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
همایش با مشارکت صمیمانه ۱۹۰ نفر از متخصصین اندیتی، مدیران و کارشناسان صنایع مختلف کشور، شرکتهای خدماتی اندیتی و تامینکنندگان تجهیزات بازرسی فنی، دانشجویان و اساتید محترم دانشگاهها از تهران و سایر شهرستانها، با پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و تلاوت آیاتی از قرآن کریم و خیرمقدم گویی آقای دکتر حسامالدین صادقی استاد محترم دانشگاه صنعتی امیرکبیر و عضو هیئت موسس انجمن، آغاز گردید. در ادامه، آقای دکتر فرهنگ هنرور، رئیس انجمن بازرسی غیرمخرب ایران ضمن خوشامدگویی گزارش اجمالی از اقدامات انجمن به حاضرین ارائه نموده و رئوس برنامهها و اهداف انجمن در سال جاری را اعلام کردند. سپس آقای مهندس امیر دادخواه، رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی شرکتهای بازرسی فنی و آزمایشهای غیرمخرب نیز به حضار خوشامد گفته و نسبت به همکاریهای دو انجمن ابراز مسرت نمودند.
در ادامه مراسم سخنران کلیدی همایش، آقای دکتر احسانالدین محلاتی، رئیس محترم بازرسی و حفاظت فنی شرکت نفت و گاز پارس جنوبی که به همراه هیئتی متشکل از سرپرست بازرسی فنی فراساحل، سرپرست بازرسی فنی بخش خشکی، سرپرست تضمین کیفیت و مسئول خوردگی شرکت نفت و گاز پارس جنوبی در همایش حضور یافته بودند، پیرامون جایگاه کنونی بازرسی فنی در پروژههای در حال بهرهبرداری نیروگاهی و همچنین نیاز صنعت نیروگاهی به روشهای بازرسی فنی پیشرفته به ارائه سخنرانی پرداختند.
پس از اجرای موسیقی زنده توسط گروه هنری مهر باران، سمینار آموزشی- تخصصی با عنوان “نظامهای اثبات صلاحیت کارکنان آزمونهای غیرمخرب” توسط آقای مهندس مهرداد کهتری دارنده گواهینامه سطح سه اندیتی و رئیس شورای آموزش انجمن، ارائه شد که مورد توجه حاضرین قرار گرفت.
در مدت زمان نیم ساعت پذیرایی میان وعده، میهمانان مراسم علاوه بر تجدید دیدار با مدیران و مهندسان صنعت اندیتی کشور، فرصتی یافتند تا در خصوص مباحث صنعتی و تجاری با یکدیگر گپوگفت داشته و از نمایشگاه جنبی شرکتهای عضو انجمن نیز بازدید نمایند.
بخش دوم مراسم با برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه انجمن بازرسی غیرمخرب ایران شروع شد. ابتدا آقایان دکتر حسامالدین صادقی، دکتر احمدعلی آماده و مهندس ناصر راستخواه و مهندس میثم باباپور بهعنوان هیئت رئیسه مجمع انتخاب و سپس آقای دکتر اسد باباخانی خزانهدار انجمن به ارائه گزارش تراز مالی پرداختند. آقای مهندس بیژن صمیمی بازرس قانونی انجمن نیز در جایگاه حضور یافته و نتایج بررسیهای مالی خود مبنی بر تایید گزارش مالی خزانهدار را ارائه نمودند. در ادامه هیئت رئیسه منتخب، از اعضای پیوسته حاضر در سالن که به تعداد بیش از نصف اعضای پیوسنه انجمن بودند، در خصوص گزارش و تراز مالی انجمن سوال نمودند که با توجه به موافقت کامل اعضای پیوسته، تراز مالی به تصویب مجمع رسید.
در ادامه مراسم، هیئت مدیره انجمن با حضور در جایگاه، گزارش جامعی از روند فعالیتها و برنامههای آتی ارائه نمودند و در این خصوص به پرسشهای اعضا و میهمانان پاسخ گفتند. آقای مهندس قائمی بهعنوان رئیس شورای روابط بینالملل انجمن گزارش حضور خود در کنفرانس سالانه انجمن آزمونهای غیرمخرب آمریکا و جزئیات امضای سند همکاری دو جانبه بین انجمن IRNDT و انجمن ASNT را به حاضرین ارائه کردند. آقای مهندس افشین یوسفینیا بهعنوان رئیس شورای تایید صلاحیت و صدور گواهینامه انجمن به رونمایی، معرفی و تشریح استاندارد مرکزی و انجمنی تدوین شده در این شورا پرداخته و از حاضرین، صاحب نظران و متخصصین، علیالخصوص دارندگان گواهینامه سطح سه آزمونهای غیرمخرب دعوت نمودند تا ضمن دریافت و ملاحظه نسخه پیشنویس استاندارد از طریق وبسایت انجمن، نقطه نظرات و پیشنهادات خود را حداکثر تا پانزدهم بهمن ماه سال جاری به دبیرخانه انجمن ارسال نمایند. همچنین آقای دکتر باباخانی بهعنوان دبیر چهارمین کنفرانس بینالمللی آزمونهای غیرمخرب ایران (IRNDT2017) و آقای دکتر صادقی بهعنوان دبیر علمی کنفرانس، آخرین اخبار و فعالیتهای انجام شده در این خصوص را به اعضای انجمن و حاضرین در جلسه گزارش دادند. آقای دکتر ریاحی بهعنوان رئیس شورای پژوهش و آقای مهندس جلال جواهریپور نیز بهعنوان رئیس شورای صنعت و فناوری انجمن از کلیه حاضرین و مدیران صنعتی دعوت به همکاری بیش از پیش با انجمن خودشان نمودند.
همایش شب اندیتی ایران همچنین فرصتی بود تا انجمن از اساتید گرانقدر دانشگاهی و مدیران متخصص صنعتی که بهعنوان کمیته علمی سومین کنفرانس بینالمللی آزمونهای غیرمخرب ایران (IRNDT2016) انجمن را یاری کرده بودند تقدیر و تشکر نماید. به همین عنوان لوح تقدیر انجمن به همراه هدایایی به اعضای کمیته علمی کنفرانس سوم اهدا گردید. نهایتا مراسم بیاد ماندنی دومین جشن شب اندیتی ایران با اجرای بخش دوم موسیقی سنتی و پذیرائی شام خاتمه یافت.
جا دارد از همه همکاران عزیز که ما را در برگزاری با شکوه و موفقیتآمیز این همایش یاری نمودند سپاسگزاری کنیم. از حضور میهمان ویژه مراسم آقای دکتر محلاتی و از آقای مهندس کهتری برای سمینار ارزندهشان بسیار سپاسگزاریم. تشکر و قدردانی ویژه داریم از شرکتهای پرتو آزمون آذر، بازرسی مهندسی ایران، پارند آزمون، کاوش آزمون، بازآفرینان صنعت جنوب، پویشیار، زنگ آزمون، پرتونمای طلوع، کاوشکاران، تابش پرداز پگاه، کاوشگران باصر، پرتوکاران تابش، گاماراد، ابتکار آبی کیش، آزمون گستر اسپادان، پرتو آزمون تجهیز، تابش نمای نوین و ارتقا گستر پویا، که با حمایت مالی و برپایی نمایشگاه جنبی این بار نیز همچون همیشه انجمن را در برگزاری این رویداد مهم یاری نمودند.
علیرغم تلاش فراوان تیم اجرائی برای برگزاری هرچه بهتر این رویداد مهم بدون شک کاستیهایی در مراسم وجود داشت که بدینوسیله از همه عزیزان پوزش میخواهیم و امیدواریم میهمانان گرامی این کمبودها را با بزرگواری خود بر ما خواهند بخشید. امید است که با همکاری همه دست اندرکاران این رشته شاهد رشد و شکوفائی روزافزون بازرسی فنی و آزمونهای غیرمخرب و همدلی و نزدیکی هرچه بیشتر جامعه اندیتی کشورمان باشیم.
دی ماه ۱۳۹۵
نوزدهمین کنفرانس جهانی آزمون های غیرمخرب
وزدهمین کنفرانس جهانی آزمونهای غیرمخرب WCNDT از۱۳ تا ۱۷ ژوئن ۲۰۱۶ در مرکز کنفرانسهای بینالمللی شهر مونیخ آلمان برگزارشد. این کنفرانس که هر چهار سال یک بار توسط کمیته بینالمللی اندیتی (ICNDT) در یکی از قارههای جهان برگزار میشود بزرگترین اجلاس خود را در تاریخ ۶۰ ساله خود در این کنفرانس پشت سر گذاشت که انجمن اندیتی آلمان (DGZFP) مجری آن بود. در این رویداد عظیم قریب ۳۰۰۰ نفر به صورت ثبت نام شده کامل از ۷۱ کشور حضور داشتند. حدود ۹۰۰ مقاله در ۹ نشست موازی همراه با تعداد زیادی پوستر ارائه شد. بیش از ۳۰۰ سازمان و کمپانی در نمایشگاه جانبی آن آخرین دستاوردهای تکنولوژیک مربوط به اندیتی وخدمات مربوط به آن را به نمایش گذاشتند. انجمن بازرسی غیرمخرب ایران به عنوان نماینده جامعه اندیتی کشورمان وعضو کامل و دارای حق رای ICNDT برای اولین بار به صورت رسمی در این کنفرانس شرکت نمود و غرفه انجمن با نمای زیبائی از نمادهای باستانی کشورمان همراه با نمایش فعالیتهای انجمن توجه بسیاری از متخصصان اندیتی از سراسر جهان را جلب نمود.
خرداد ماه ۱۳۹۵
گزارش برگزاری سومین کنفرانس بین المللی NDT ایران
سومین کنفرانس بینالمللی آزمونهای غیرمخرب ایران (IRNDT2016) در روزهای دوم و سوم اسفندماه ۱۳۹۴ در هتل المپیک تهران برگزار شد. اين رويداد بزرگترین گردهمايي جامعه اندیتی کشور در چند سال گذشته بود كه پس از گذشت هفت سال از برگزاري دومين كنفرانس بازرسي فني و آزمونهاي غيرمخرب ايران توسط انجمن بازرسی غیرمخرب ایران (IRNDT) برگزار شد.
باعث خوشحالي است كه اين رويداد مهم مورد استقبال وسيع متخصصین، اساتید، صنعتگران، دانشجویان و کاربران حوزههای مختلف اندیتی کشور و نیز شمار زيادي از مدیران، کارشناسان و شركتهاي معتبر خارجي قرار گرفته است.
حمایت کمیته بینالمللی آزمونهای غیرمخرب (ICNDT) و ارسال پیام توسط آقای دكتر مایک فارلی، رئیس محترم این کمیته، و حضور آقای یوسپ ناردونی به عنوان نماينده ICNDT و رئیس آکادمی بینالمللی آزمونهای غیرمخرب و سخنران ویژه کنفرانس اعتبار كنفرانس در بعد بينالمللي را به خوبي نشان ميدهد. همچنين حمایت بزرگترین بانک اطلاعاتی اندیتی جهان یعنی سایت www.ndt.net و انتشار مقالات انگلیسی پذیرفته شده در کنفرانس در این سایت، حمایت انجمن اندیتی آلمان و حضور آقای استفان کسل بعنوان مدیر روابط بینالملل این انجمن و سخنران ویژه کنفرانس از ديگر نكات برجسته اين كنفرانس بود. علاوه بر اين، انجمنهای اندیتی ايتاليا، روسيه، كره جنوبي، مالزي و اوكراين نيز حمايت خود را از كنفرانس ابراز داشته و حضور بسیاری از کمپانیهای معتبر خارجي در نمايشگاه جانبي كنفرانس، ابعاد بينالمللي كنفرانس را كاملا نمايان ميساخت.
در عرصه ملی و داخلی نیز مشارکت پرشور و گسترده شرکتهای فعال در زمینه آموزش، مشاوره و ارائه خدمات و تجهیزات آزمونهای غیرمخرب بسيار چشمگير بود. بيش از پانصد نفر، كه بسياري از آنها در صنايع نفت، گاز و پتروشیمی، صنایع خودرو، ریلی و دریایی، صنایع انرژی و نیروگاهی و صنایع هوایی مشغول به فعاليت هستند، در كنفرانس حضور يافتند و تعداد بیش از ۳۰ شركت محصولات خود را در فضای نمایشگاهی بالغ بر يكهزار متر مربعي كنفرانس عرضه داشتند.
در بعد علمي نيز ۶۵ مقاله به صورت شفاهی و ۲۵ مقاله به صورت پوستر در كنفرانس ارائه شد. همچنين، يازده کارگاه آموزشی و تخصصی و سه میزگرد در زمینههای صنایع خودرو و ریلی، صنایع هوایی و تایید صلاحیت و صدور گواهینامه، با حضور صاحبنظران و مدیران بلندپایه با رویکرد بررسی مشکلات و موانع پیشرو در حوزه انديتي اين صنايع برگزار شد. علاوه بر اين، نشست مشترک و تخصصی کارشناسان دارای گواهینامه سطح سه آزمونهای غیرمخرب به منظور همفکری و تبادل نظر برای بهبود شرایط و جایگاه کنونی اندیتی در کشور از دیگر برنامههای سومین کنفرانس بینالمللی آزمونهای غیرمخرب ایران بود.
بی شک برگزاری چنین کنفرانس وسیعی بدون حمایت و مساعدتهای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تعداد کثیری از دانشگاهها و انجمنهای علمی کشور، و نیز بدون حضور صنایع بزرگ کشورمان، از جمله شرکتهاي ملی صنایع پتروشیمی، پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ، شركت ملي گاز ، سازمان انرژی اتمی ، هواپیمایی جمهوری اسلامی و شرکت بهرهبرداری مترو تهران میسر نبود. انجمن بازرسي غيرمخرب ايران اميدوار است بتواند با پشتيباني و همكاري تمامي دستاندركاران انديتي كشور، هر روز بر وحدت و همكاري جامعه انديتي بيفزايد و در آينده نيز برگزاري چنين گردهماييهايي را در جهت نشر و توسعه دانش و فناوري انديتي با قوت بيشتري دنبال نمايد.
بر خود لازم میدانیم تا از همکاری انجمن صنفی بازرسی فنی و آزمایشهای غیرمخرب ایران، شرکت متحدان آریا، اعضای کمیته علمی کنفرانس، حاميان مادي و معنوي كنفرانس، ارائه دهندگان مقالات، شركتكنندگان در كنفرانس و شرکتهای حاضر در نمايشگاه و تمامی عزیزانی که در بخشهاي مختلف کنفرانس ما را ياري نمودند، صمیمانه قدردانی و تشکر نماییم.
هیئت مدیره انجمن بازرسی غیرمخرب ایران
اسفند ماه ۱۳۹۴
انتخابات دور دوم هیئت مدیره و بازرسان انجمن
مهرماه ۱۳۹۴
اولین گردهمایی ملی شب NDT ایران
مراسم ششمین همایش انجمن بازرسی غیرمخرب ایران (IRNDT ) همراه باجشن شب اندیتی ایران به مناسبت پذیرش انجمن بعنوان عضوکامل ودارای حق رای ونماینده رسمی کشورمان در کمیته جهانی ان دی تی (ICNDT) باتفاق انجمن صنفی شرکتهای بازرسی فنی و آزمایشهای غیرمخرب (IRSNT) به میزبانی دانشکده مهندسی متالورژی و مواد دانشکده فنی دانشگاه تهران شامگاه ۲۵ خرداد درآمفی تاتراین دانشکده برگزارشد . در این مراسم که قریب ۲۰۰ نفر از متخصصین ان دی تی ، مدیران وکارشناسان صنایع مختلف کشور و شرکتهای خدماتی ان دی تی و تهیه کنندگان تجهیزات حضورداشتند ، ابتدا آقای دکتررایگان رئیس دانشکده مهندسی متالورژی و مواد به حضارخیرمقدم گفتند و درموردبرنامه آموزشی و فعالیتهای دانشکده در زمینه آزمونهای غیرمخرب توضیحاتی ارائه نمودند . سپس آقای دکتر هنرور رئیس انجمن بازرسی غیرمخرب ایران ضمن خوشامدگوئی گزارشی ازاقدامات انجمن در روند تحقق عضویت کامل انجمن درکمیته جهانی ان دی تی به حاضرین ارائه نمودند و ضمن تشکر ازکلیه سازمانها ومؤسسات و دانشگاهها وانجمنهاو همکارانی که در به ثمررساندن این مهم انجمن را یاری کردند رئوس برنامه ها واهداف انجمن در سال جاری را اعلام نمودند. در ادامه آقای مهندس معینی رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی شرکتهای بازرسی فنی و آزمایشهای غیرمخرب نیز به حضارخوشامد گفتند و نسبت به همکاریهای دو انجمن ابراز مسرت نمودند .
سپس سخنران ویژه مراسم آقای مهندس راستخواه رئیس نظام ایمنی هسته ای کشوروازبنیانگذاران انجمن در مورد برنامه های آموزشی و تایید صلاحیت پرسنل ان دی تی و اقدامات و نیازهای سازمان انرژی اتمی و چگونگی تعامل با انجمنها بیانات مهمی را ابراز نمودند.
در ادامه سمینارعلمی تحت عنوان «نقش بازرسی فنی و آزمونهای غیرمخرب در مدیریت موفق پروژه های EPC » توسط آقای دکترفرشیدمالک استاد و رئیس دپارتمان مهندسی مواد دانشگاه تربیت مدرس و از بنیانگذاران انجمن بازرسی غیرمخرب ایران ارائه شد که مورد توجه حاضرین قرارگرفت .
در مدت زمان نیم ساعته تنفس فرصتی پیش آمد که دست اندرکاران بازرسی فنی و آزمونهای غیرمخرب کشور با شوروشوق به تجدید دیدار وگپ های دوستانه گروهی و بازدید از نمایشگاه جنبی همایش بپردازند که صحنه های دیدنی و مسرت بخش این ارتباط اجتماعی همکاران را شاید بتوان از بهترین بخشهای این رویداد به حساب آورد که نیاز به تداوم برگزاری این نوع گردهمائی ها را به نمایش گذاشت.
اجرای موسیقی زنده ایرانی توسط گروهی جوان و باذوق برنامه بعدی بود که با اجرای چند تصنیف ماندگارگرمی و تنوع بیشتری به این همایش داد که مورد توجه وتشویق شرکت کنندگان قرارگرفت .
درادامه سمینارعلمی دیگری توسط آقای مهندس افشین یوسفی نیا کارشناس سطح ۳ آزمونهای غیرمخرب واز اعضای فعال انجمن تحت عنوان « دیدگاه های بازرسی تجهیزات تحت فشار » ارائه شد که در نوع خود حاوی اطلاعات مفید وتجربیات گرانقدری برای دست اندرکاران این رشته بود .
پنل گفتگوی آزاد با حضورمدیران دوانجمن آخرین برنامه این همایش بود که طی آن ابتدا اعضای هیئت مدیره دو انجمن از همه شرکت کنندگان تشکرکردند وگزارشی از فعالیتها و برنامه های انجمنها رائه نمودند . سپس در یک بحث آزاد در مورد برنامه ها واهداف انجمنها و چگونگی پیاده کردن آنها ، گسترش علم ان دی تی و معرفی تکنیکهای مدرن ، جایگاه انجمنها در کشور، تحوه تعامل با سازمانهای دولتی و حاکمیتی و مشکلات موجود و راه های غلبه برآنها ،برنامه کنفرانس بین المللی ان دی ، نشریات و عضویت در انجمنها وهمچنین نحوه تعامل وهمکاری انجمنها گفتگوو تبادل نظر شد . پایان بخش این قسمت برنامه در خواست جناب مهندس شاکری سردبیر نشریه نگاه نافذ از جامعه ان دی تی کشوربرای کمک به نشریه با ارائه مقالات و مطالب علمی و تجربی بود که با قرائت شعری زیبا از شیللر تحت عنوان « شادی » به انتها رسید.
مراسم بیادماندنی اولین شب ان دی تی ایران با پذیرائی شام در باشگاه اساتید پردیس دانشکده فنی خاتمه یافت.
جادارد از همکاری همه عزیزانی که در این همایش و جشن باشکوه انجمن را یاری کردند سپاسگزاری کنیم . از جناب آقای دکتر رایگان رئیس محترم دانشکده مهندسی متالورژی و مواد دانشکده فنی و جناب آقای دکترآماده استاد ان دی تی دانشکده و سایر همکارانشان که با تمام امکانات انجمن ها را دربرگزاری هرچه بهترمراسم وپذیرائی یاری کردند بی نهایت سپاسگزاریم.
ازحضورمیهمان ویژه جناب آقای مهندس اصل عربی مدیر کل محترم راهبری نظام نگهداری و تعمیرات وزارت نفت وراهنمائی های ارزنده شان در پنل گفتگوی آزاد در راستای تعامل وزارت نفت با انجمنها بسیار ممنونیم.
از جناب آقای دکتر مالک ، جناب آقای مهندس راستخواه، جناب آقای مهندس یوسفی نیا برای سخنرانی و سمینارهای ارزنده شان بسارممنونیم .
از جناب مهندس معینی رئیس محترم هیئت مدیره انجمن صنفی و همکارانشان در برگزاری همایش بسیارسپاسگزاریم. از تیم ان دی تی ایران ایر به ریاست یار همیشگمان جناب مهندس جواهری پور در همکاری برای برگزاری همایش و همچنین جناب مهندس پالیزدارمدیر تعمیرات موتور ایران ایرکه با اجرای دلنشین خود گرمی بخش مجلس دوستنانه مان بودند صمیمانه تشکر میکنیم .
از کلیه شرکتهائی که با حمایت مالی و برپايی نمایشگاه جنبی انجمنها را در برگزاری این رویداد مهم یاری کردند بسیار سپاسگزاریم .
بار اجرائی عمده این مراسم بعهده جناب مهندس باباپور دبیر اجرائی انجمن بود که با پیوستن ایشان به انجمن گرچه مدت کوتاهیست تحول بزرگی در امور انجمن ایجاد شده است . همچنین جناب مهندس باقری که بیش از ۳ سال است داوطلبانه و عاشقانه برای انجمن زحمت می کشند درتدارک این همایش و جشن هم شبانه روز تلاش کردند . هیئت مدیره هر دو انجمن از این عزیزان و همچنین از دانشجویان ارشد و دکتری دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه خواجه نصیر که در زمینه ان دی تی فعالیت دارند و در برگزاری این مراسم صمیمانه یاری رساندند سپاسگزاری می نماید.
علیرغم تلاش فراوان تیم اجرائی برای برگزاری هرچه بهتر این رویداد مهم بدون شک نارسائی هایی در مراسم وجود داشت که بدینوسیله تز همه عزیزان پورزش میخواهیم و امیدواریم میهمانان گرامی این کمبودها را با بزرگواری خود بر ما خواهند بخشید.
خردادماه ۱۳۹۴